Iz aktivnosti kraćeg programa predškole u Brođancima i Bizovcu

Podijeli s prijateljima

Polaznici kraćeg programa predškole u Bizovcu u srijedu su, 17. svibnja 2023. godine, u sklopu svojih tjednih programskih aktivnosti, posjetili trgovinu u mjestu.

Cilj posjete bio je upoznati zanimanje prodavača, kako je organizirana jedna trgovina mješovitom robom, kako se roba i proizvodi skladište, čuvaju, organiziraju na policamna po odjelima, kako se zaposelnici trgovine odnosi prema kupcima do načina plaćanja kupljenih proizvoda.

Gospođa Željka Valpovac bila je domaćin ovog susreta, a tijekom posjete djeci je pokazala gdje se roba skladišti i čuva, kako se organiziraju i popunjavaju police, što sve jedna prodavač treba znati, o radnoj odjeći prodavača, kako komunicirati s kupcima.

Djeca su bila oduševljena ovom posjetom, voditeljcom trgovine koja je na jednostavan i zanimljiv način djeci predočila mjesto i ulogu trgovine u našem svakodnevnom životu kao i zanimanje prodavača.

Na kraju edukativne posjete djeca su dobila prigodne poklone od zaposlenika.

Zaposlenicima trgovine i domaćinu susreta zahvaljujemo na vremenu i trudu koji su uložili glede pripreme i što cjelovitijeg prikaza posla kojim se bave.

Voditeljica kraćeg programa predškole i planirane posjete bila je kolegica Barbara Pilj, mag.prim.educ.

Pripremio: Zdenko Glasovac, prof.