Iz aktivnosti kraćeg programa predškole u Belišću

Podijeli s prijateljima

Polaznici kraćeg programa predškole u Belišću posjetili su, u sklopu svojih programskih aktivnosti, u četvrtak, 18. svibnja 2023. godine, učenike 1.d razreda Osnovne škole Ivana Kukuljevića.

Domaćin susreta bila je kolegica Mirjana Glavaš, učiteljica razredne nastave, koja nas je upoznala sa organizacijom života i rada u školi, njenim 1.d. razredom i odgojnom – obrazovnim sadržajima kojima se bave primičući se polako kraju pedagoške godine.

Razgovali smo o školskoj torbi, obvezama učenika, učenju kroz igru, upoznali smo crtanog junaka Elmera, govorili o slovima, brojevima, pjevali pjesmu o abecedi, vježbali uz glazbu i na kraju susreta svi zajedno otpjevali pjesmu „Kad si sretan“.

Druženje u vremenu od 16,00 do 16,30 sati prošlo je brzo u vedroj i dinamičnoj atmosferi u kojoj su polaznici kraćeg programa predškole mogli osjetiti dio školskog okruženja koje će postati sastavnica njihovog života od rujna ove godine kada počinje pedagoška 2023. – 2024. godina.

Kolegici Mirjani Glavaš i učenicima 1.d razreda zahvaljujemo na gostoprimstvu.

Kraći program predškole završava u petak, 26. svibnja 2023. godine, završnom svečanošću kojom će djeca roditeljima predstaviti dio odgojno – obrazovnih sadržaja kojima su se bavila tijekom razdoblja od od 1. veljače do 26. svibnja 2023. godine.

Budućim prvašićima i njihovom roditeljima želimo puno lijepih trenutaka u nastavku života i uspjeh u školi.

Voditeljica kraćeg programa predškole u Belišću bila je kolegica Doris Vranić, mag.prim.educ.

Pripremio: Zdenko Glasovac, prof.