Iz aktivnosti kraćeg programa predškole u Gatu

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

U petak, 16.2.2018. godine, polaznici kraćeg programa predškole koji se izvodi u područnom vrtiću Maslačak u Gatu posjetili su učenike 4. e razreda Osnovne škole Ivana Kukuljevića u Veliškovcima.

U njihovoj pratnji bile su kolegice Marija Dubrović, odgojiteljica i voditeljica kraćeg programa predškole i Marija Mandić, stručna suradnica – psihologinja.Domaćini ovog edukativnog susreta bili su učenici navedenog razreda i kolegica Mirjana Majdenić, učiteljica razredne nastave.

Cilj posjete bio je upoznati dio prostora osnovne škole čiji će, za neoliko mjeseci, biti polaznici, ostvariti kontakte s učenicima škole kroz konkretne aktivnosti i upoznati buduću učiteljicu.

Učenici 4. e razreda svoje goste dočekali su igrokazom na temu Valentinova. Zatim je uslijedila likovno – kreativna aktivnost kroz izradu medvjedića koje su predškolci izrađivali uz podršku i pomoć učenika.

Po završetku aktivnosti predškolci su na poklon dobili ručno rađene privjeske u obliku srca, a učenici prigodnu likovnu čestitku koju su izradili predškolci svojim crtežima. Na kraju druženja svi sudionici ovog susreta otplesali su ‘Pačji ples’  i zasladili se palačinkama.

Pripremio:  Zdenko Glasovac, prof.