Održana 8. sjednica odgojiteljskog vijeća

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

U utorak, 20.3.2018. godine, u Dječjem vrtiću Maslačak Belišće održana je 8. sjednica odgojiteljskog  vijeća.

Središnja točka dnevn og reda sjednica bila je radionica na temu: USKRSNE RADOSTI – USKRS U MASLAČKU.

Voditeljice radionice bile su Mirjana Trampus, Danijela Rajković Špoljarić i Aleksandra Šrepfler, odgojiteljice.Aktivnost je održana u sobi dnevnog boravka srednje (starije) vrtićke skupine – JABUČICE, od 16,30 do 18,30 sati.

Cilj radionice bio je, kroz šest pripremljenih radnih centara, izraditi prigodne aplikacije s motivima Uskrsa za potrebe izložbe koju ćemo organizirati u donjem holu matičnog vrtića u Belišću od 26.3. do 30.3.2018. godine.

Do kraja pedagoške godine planom i programom internog stručnog usavršavanja predviđene su još slijedeće teme:

• DJECA U EKIPNIM NATJECANJIMA  – temu ćemo obraditi u travnju ove godine- nositeljice aktivnosti su članice odgojiteljskog tima područnog vrtića Maslačak Bizovac

• BRAIN GYM – GIMNASTIKA ZA MOZAK- temu ćemo obraditi u svibnju ove godine- nositeljice aktivnosti su članice odgojiteljskog tima područnog vrtića Maslačak Petrijevci

• NAPREDOVANJE U POLOŽAJNA ZVANJA ODGOJITELJA – ZAHTJEVI I MOGUĆNOSTI- temu ćemo obraditi u lipnju ove godine- nositelj teme je ravnatelj ustanove.

Voditeljicama radionice USKRSNE RADOSTI – USKRS U MASLAČKU zahvaljujem na izboru motiva i predložaka za izradu aplikacija te obilju materijalnih  poticaja koje su s tim u svezi osigurale, a sudionicama radionice na uloženom radu i rezultatima.

Pripremio: Zdenko Glasovac, prof.