Pripreme za novu pedagošku godinu

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

– informacije za roditelje

Pedagoška 2018. / 2019. godina u našoj ustanovi počinje u ČETVRTAK, 1.9.2018. godine od 6,30 sati u Belišću, odnosno od 6,00 sati u područnim vrtićima u Bizovcu i Petrijevcima.

Roditelji dosadašnjih polaznika obvezni su:

  • Potpisati novi Ugovor o pružanju i korištenju usluga Dječjeg vrtića Maslačak Belišće (dva primjerka; jedan ostaje roditeljima, a jedan ustanovi). Ugovore možete dobiti u tajništvu ustanove, odnosno kod voditeljica područnih vrtića.
  • Podmiriti dugovanja ukoliko ih imate.
  • Donijeti potvrdu liječnika – pedijatra ili obiteljske medicine o zdravstvenom stanju djeteta. Potvrdu možete donijeti i na sam dan dolaska u vrtić i predati ju odgojiteljici odgojne skupine u koju je uključeno Vaše dijete ili zdravstvenoj voditeljici ustanove.
  • Ukoliko ne potpišete ugovor, ne podmirite moguća dugovanja i ne donesete potvrdu o zdravstvenom stanju djeteta, nećemo moći primiti dijete / djecu u ustanovu.


Roditelji novoupisane djece obvezni su:

  • Potpisati Ugovor o pružanju i korištenju usluga Dječjeg vrtića Maslačak Belišće (dva primjerka; jedan ostaje roditeljima, a jedan se predaje u tajništvo ustanove, odnosno voditeljicama  područnih vrtića).  Ugovore možete dobiti u tajništvu ustanove i potpisati ih u razdoblju od 27.6.2018. do 8.7.2018., svaki radni dan u vremenu od 7,00 do 15,00 sati.
  • Uplatiti predujam u visini mjesečne cijene izabranog programa. Uplatnicu možete dobiti u računovodstvu / tajništvu ustanove svaki radni dan od 7,00 do 15,00 sati, odnosno kod voditeljica područnih vrtića.
  • Prije polaska djeteta u ustanovu ili na sam dan dolaska, npr. 1.9.2018., donijeti potvrdu liječnika o zdravstvenom stanju djeteta  i predati ju odgojiteljici odgojne skupine u koju je Vaše dijete uključeno ili zdravstvenoj voditeljici ustanove.


Ukoliko se ova tri preduvjeta ne zadovolje, nećemo moći primiti dijete / djecu u ustanovu.


U ime zaposlenika ustanove i svoje osobno zahvaljujem Vam na ukazanom povjerenju, razumijevanju i suradnji.


S poštovanjem,

Ravnatelj DV Maslačak Belišće
Zdenko Glasovac