POČETAK NOVE PEDAGOŠKE GODINE U MASLAČKU

Podijeli s prijateljima

Nakon kraće ljetne stanke i kolektivnog godišnjeg odmora, u utorak, 29. kolovoza, zaposlenici Dječjeg vrtića Maslačak, Belišće počeli su raditi kako bi sve bilo spremno za povratak odnosno dolazak djece. Istoga dana održan je Skup radnika na kojem su sudjelovali svi radnici matičnog vrtića u Belišću te područnih u Gatu, Bizovu i Petrijevcima.

Nakon toga uslijedilo je Odgojteljsko vijeće na kojem je ravnateljica Ivana Belcar prezentirala Godišnje izvješće o odgojno obrazovnom radu Dječjeg vrtića Maslačak, Belišće za prošlu pedagošku godinu, planove za novu, informacije o skupinama, novostima te informacije o dolasku novih odgojiteljica te stručnih suradnika.

Masovne roditeljske sastanke ravnateljica je održala 29. kolovoza u 17 sati u Belišću, u 18 sati u Gatu te 30. kolovoza u 17 sati u Bizovcu i u 18 sati u Petrijevcima. Nakon toga odgojiteljice u svim vrtićima održale su grupne roditeljske sastanke na kojima su se upoznale s novim roditeljima te kako bi s njima podijelile osnovne informacije o skupini, potrebama, očekivanjima i zajedničkoj suradnji na radost djece, roditelja i odgojitelja.

Ravnateljica Ivana Belcar se zahvalila roditeljima na velikom odazivu te je govorila o organizaciji ustanove, ciljevima sastanka, preduvjetima suradnje, viziji i misiji vrtića, programima koje ustanova nudi roditeljima i djeci, broju djece i skupina, područjima o kojima naša odgojno – obrazovna ustanova skrbi, vrijednostima koje potiče i razvija te dnevnom ritmu ustanove. Naglasila je kako je najvažnija međusobna suradnja te poštivanje kućnog reda ustanove i ugovora kojeg su roditelji, udomitelji odnosno skrbnici potpisali.

Ravnateljica je na kraju svima zaželjela sretnu, uspješnu i zdravu novu pedagošku godinu, a cjelokupni kolektiv DV Maslačak, Belišće poručuje:Draga djeco, vaše odgojiteljice vas s veseljem i osmijehom očekuju u vrtićima!