Polaznici kraćeg programa predškole posjetili Policijsku postaju Belišće

Podijeli s prijateljima

Polaznici kraćeg programa predškole u Belišću posjetili su u utorak, 24. svibnja 2022. godine, u vremenu od 17,00 do 18,00 sati, Policijsku postaju Belišće.

Cilj posjete bio je upoznati osnovno o poslovima policijskih službenika, opremi koju koriste u svom radu, voznom parku, organizaciji policijske postaje i mogućnostima suradnje glede rješavanja određenih potreba građana.

Domaćin edukativnog susreta bio je gospodin Kruno Skokić, kontakt policajac, koji je prije posjete policijskoj postaji organizirao šetnju ulicama grada, a sve glede poticanja i razvijanja sigurnosti djece u prometu u ulozi pješaka.

Tako smo ponovili kako se treba ponašati na pješačkom prijelazu, kružnom toku i dijelu prometnica koje reguliraju semafori.

U pratnji djece bili su Doris Vranić, voditeljica kraćeg programa predškole, Marin Pađen, edukacijski rehabilitator u produženom boravku i Marin Đurković, vozač u produženom boravku.

Zahvaljujemo se gospodinu Kruni Skokiću na izabranim sadržajima koje je namijenio djeci, načinu predstavljanja istih i praktičnim primjerima glede sigurnosti u prometu na korist djeci i njihovoj prometnoj kulturi.

Bila je ovoj još jedna aktivnost u nizu kojom nastavljamo dobru suradnju na korist djeci, roditeljima, nama odgojiteljima i lokalnoj zajednici.

Pripremio: Zdenko Glasovac, prof.