Uskrs u Maslačku

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Polaznici svih odgojnih skupina matičnog vrtića u Belišći u srijedu su, 5. travnja 2023. godine, u vremenu od 10,00 do 10,30 sati, u dvorani vrtića, prigodnim programom obilježili dolazeći blagdana Uskrsa.

Uz igrokaz pod nazivom „Uskrs“ koji su uprizorila djeca mješovite vrtićke skupine – KIKIĆI, pjesme „Pisanice, šarenice“, „Uskrsni zeko“, „Veseli zeko“ i „Zec“ otpjevali su polaznici mješovite vrtićke skupine – BALONČIĆI uz pratnju ostale djece vrtića.

Djeca mješovite vrtićke skupine – LEPTIRIĆI za ovu su prigodu pripremili recitaciju pod nazivom „Uskrsni zec“.

Voditeljica programa bila je Sandra Glasovac, odgojiteljica predškolske djece.

Gosti našem programu bili su Antonija Andrašek Barić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti grada Belišća i Karolina Štefan Bugarinović, predsjednica Upravnog vijeća vrtića.

Ivana Belcar, ravnateljica ustanove, pozdravila je djecu, odgojiteljice i goste, zahvalila svima na pripremi i organizaciji ovog programa kojim već tradicionalno obilježavamo Uskrs u Maslačku.

Uvažene gošće djeci i zaposlenicima ustanove zaželje su sretne uskrsne blagdane i gnijezda puna darova.

Nakon programa djeca su krenula prema svojim sobama dnevnog boravka u iščekivanju poklona koje je donio zeko, a u nastavku dana uslijedile su igre u sobama dnevnog boravka i na dvorištu vrtića vezane uz blagdan Uskrsa.

Pripremio: Zdenko Glasovac, prof.