Tjedan dječje kreativnosti u Maslačku – KIKIĆI

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Mješovita vrtićka skupina – KIKIĆI matičnog vrtića u Belišću u Tjednu dječje kreativnosti u Maslačku ugostila je Franu Šerića, učenika 5. razreda Osnovne glazbene škole u Valpovu, koji je djecu upoznao sa trubom, instrumentom koji svira.

Djeca su zatim posjetila Osnovnu glazbenu školu Valpovo – disclocirana nastava u Belišću gdje su polaznici ove ustanove i njihovi učitelji pripremili mali koncert.

Gospodin Antun Sabo, član likovne udruge „Bel-Art“ bio je slijedeći gost u navedenom tjednu koji je djeci pokazao način rada tehnikom suhi pastel.

Centar za kulutur Sigmund Romberg Belišće bio je slijedeće mjesto posjete, a primila ih je Tea Glavica, ravnateljica ustanove, koja je govorila o mjestu i ulozi ove ustanove u životu lokalne zajednice.

Gospođa Bojana Rečića, zaposlenica Centra za kulturu Sigmund Romberg Belišće, organizirala je likovnu radionicu za djecu na temu „Čestitka za majčin dan“.

Gospođa Nada Šarčević upoznala je djecu ove odgojne skupine sa svojim hobijem, a to je kukičanje lutaka, dok je gospođa Dragica Čuturilo Petrač održala radionicu oslikavanja staklenih vazica u prigodi majčinog dana.

Pripremile:
Dragica Jančikić, odgojiteljica
Aleksandra Šrepfler, odgojiteljica